• Посилання скопійовано

Сервісні центри МВС з 1 лютого видають довідки про відсутність судимості

Замовити довідку можна буде незалежно від місця реєстрації. Надаватиметься вона безкоштовно в строк до 30 календарних днів з дня надходження запиту

Сервісні центри МВС з 1 лютого видають довідки про відсутність судимості

З 1 лютого територіальні сервісні центри МВС по всій Україні видаватимуть довідки про відсутність судимості, - про це повідомляє прес-служба МВС.

Замовити довідку можна буде незалежно від місця реєстрації з вівторка по суботу з 9:00 до 18:00 (у суботу до 16:45) без обідньої перерви. Запит на отримання довідки заповнюється безпосередньо у адміністратора територіального сервісного центру МВС. А незабаром – це можна буде зробити і он-лайн.

«Пріоритет реформи – це максимальне спрощення порядку надання послуг громадянам, – зазначив керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій. – Можливість отримати довідку про відсутність судимості у територіальних сервісних центрах МВС – це розширення географії послуг. Завдяки впровадженню електронних черг та роботі наших адміністраторів, подання запиту швидке й зручне. Найголовніше, ми працюємо над тим, аби вже незабаром довідку можна було замовити й отримати в один клік, не виходячи з дому».

Для отримання довідки про несудимість заявнику потрібно:

- звернутися до зручного за місцем розташуванням територіального сервісного центру МВС (перелік контактів та адрес на сайті Головного сервісного центру МВС);

- пред’явити посадовій особі територіального сервісного центру МВС документ, що посвідчує особу, і надати його копію.

Термін дії довідки не визначається, так як вона надається станом на дату здійснення перевірки.

Надання довідки здійснюється безкоштовно в строк до 30 календарних днів з дня надходження запиту.

Для швидкого інформування та консультування громадян працюють офіційний сайт Головного сервісного центру та facebook-сторінка, а також телефон для довідок: (044) 290-19-88.

Джерело: Єдиний портал органів системи МВС України

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»