• Посилання скопійовано

Мін'юст надсилатиме податківцям дані про нерухомість юросіб

Уряд врегулював порядок подання органами держреєстрації прав на нерухоме майно відомостей, необхідних для розрахунку податку на нерухомість

Мін'юст надсилатиме податківцям дані про нерухомість юросіб

Кабмін постановою від 29.03.2017 р. № 219 вніс зміни до пункту 4 Порядку подання органами державної реєстрації прав на нерухоме майно та органами, що здійснюють реєстрацію місця проживання фізичних осіб, відомостей, необхідних для розрахунку податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

Зокрема, встановлено необхідність передачі інформації про об'єкти житлової та/або нежитлової нерухомості, у тому числі їх часток, що перебувають у власності не лише фізичних, а і юридичних осіб.

Відповідні зміни до зазначеного порядку прийняті на забезпечення реалізації норм Податкового кодексу. 

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»