• Посилання скопійовано

За яких умов підприємства з неконтрольованих територій зможуть отримати ПДВ-відшкодування

Уряд визначив перелік вимог, за яких органи Казначейства здійснюватимуть платежі окремим підприємствам і організаціям, які провадять діяльність на тимчасово неконтрольованій території, зокрема з метою виконання рішень суду та відшкодування ПДВ

За яких умов підприємства з неконтрольованих територій зможуть отримати ПДВ-відшкодування

Кабмін постановою від 19.04.2017 р. № 270 вніс зміни до постанови КМУ від 07.11.2014 р. № 595 “Деякі питання фінансування бюджетних установ, здійснення соціальних виплат населенню та надання фінансової підтримки окремим підприємствам і організаціям Донецької та Луганської областей”.

У Тимчасовому порядку, затвердженому цією постановою, уточнено, що платежі з рахунків, відкритих в органах Казначейства, установам, які провадять діяльність на тимчасово неконтрольованій території, крім випадків, установлених законодавством, здійснюються, зокрема з метою виконання рішення суду та відшкодування ПДВ у разі, коли:

  • установа зареєстрована на контрольованій території;
  • орган управління установи перебуває на контрольованій території;
  • рахунки установи відкриті в банківських установах (органах Казначейства), розташованих на контрольованій території;
  • установа сплачує податки та збори до державного бюджету та/або місцевих бюджетів.

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: КМУ

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»