• Посилання скопійовано

Уряд восени перезавантажить роботу дев'яти міністерств

Кабмін у рамках продовження реформи системи держуправління і перезавантаження роботи органів центральної та місцевої влади планує восени оголосити наймасштабнішу кадрову пропозицію і залучити тисячу молодих фахівців до роботи в Уряд та дев’ять міністерств

Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час засідання Уряду. 

"Ми розпочинаємо масштабну програму – я вважаю, що цей крок є достатньо революційним для українського Уряду – масштабна, системна реформа міністерств українського  Уряду, – зазначив Прем’єр-міністр. – Дев'ять міністерств, у першу чергу, будуть реформовані, фактично перезавантажені, для того, щоб повністю бути здатними професійно і якісно виконувати завдання, які поставлені".

Глава Уряду підкреслив, що мотиваційна складова, зокрема питання конкурентної заробітної плати будуть вирішені як за рахунок бюджету, так і за рахунок допомоги європейських партнерів. "Це наймасштабніша пропозиція. Ми хочемо отримати якісні професійні кадри для продовження реформ", – зазначив Володимир Гройсман.

Він підкреслив, що оновлення кадрового складу влади дозволить перейти від радянської системи управління державою до сучасної європейської моделі на усіх рівнях.

"Важливо, щоб державна служба була професійною і адекватною з точки зору і якості своєї роботи, і сприйняття реального стану справ для того, щоб напрацьовувати необхідні рішення, які можуть лягати в основу формування сильної української держави", - підкреслив Глава Уряду.

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»