• Посилання скопійовано

Уряд ініціює створення Центрів надання послуг по типу "Прозорий офіс" по всій країні

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман ініціює створення Центрів надання адміністративних та соціальних послуг по типу «Прозорий офіс» по всій країні

Уряд ініціює створення Центрів надання послуг по типу "Прозорий офіс" по всій країні

Про це він сказав під час засідання Асоціації міст України, що проходить в Харкові. 

Напередодні засідання Глава Уряду ознайомився з роботою двох таких центрів, спроможних надавати понад 200  різних послуг - від реєстрації бізнесу й майна до видачі електронних пенсійних посвідчень у Харкові.

«Ми за кілька років передали на місця достатньо коштів і повноважень, аби дати людям можливості на отримання послуг.  Ми почали змінювати систему, минулого року затвердили пілотні проекті по 5 містах, аби утворити центри адміністративних послуг, для того, щоб людина пришла в одне місце - до 20 хвилин в черзі і в прозорих умовах отримала послугу. Це наша ідеологія, будемо просувати її по всій країні. І головне, аби люди на місцях робили свою роботу - Уряд буде допомагати», - сказав Володимир Гройсман.

 

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»