• Посилання скопійовано

КМУ прийняв рішення щодо переходу від категорій складності об'єктів будівництва до класів наслідків (відповідальності)

Зокрема, акти Кабінету Міністрів України приведено у відповідність до Закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення містобудівної діяльності"

КМУ прийняв рішення щодо переходу від категорій складності об'єктів будівництва до класів наслідків (відповідальності)

Кабмін постановою від 31.05.2017 р. № 383  вніс зміни до таких постанов Кабінету Міністрів України:

  • від 05.08.2015 р. № 609 “Про затвердження переліку органів ліцензування та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України”;
  • від 30.12.2015 р.  № 1164 “Про затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності, пов’язаної із створенням об’єктів архітектури, яка підлягає ліцензуванню, і визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю)”.

Зокрема,  уточнено, що планові заходи державного нагляду (контролю) за діяльністю суб'єктів господарювання у сфері будівництва, які належать до високого ступеня ризику, здійснюватимуться не частіше одного разу на 2 роки (раніше - раз на рік).

Ця постанова набере чинності з дня її опублікування, але не раніше дня набрання  чинності Законом № 1817-VIII (очікується 10.06.2017 р.).

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: КМУ

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»