• Посилання скопійовано

Затверджено концепцію реформування органів податкової і митної політики

Сьогодні, 21 червня, на засіданні Кабміну затверджено концепцію реформування системи органів, що реалізують державну податкову та митну політику

 Затверджено концепцію реформування органів податкової і митної політики

Про це інформує "РБК-Україна"

"Концепція є спільним баченням Мінфіну та ДФС щодо шляхів розвитку служби. Концепція закладає певну рамку реформування ДФС", - заявив міністр фінансів Олександр Данилюк.

За його словами, наявність концепції, як комплексного бачення, допоможе координувати дії уряду і парламенту щодо її імплементації, а також залучати міжнародну технічну допомогу.

Концепція передбачає напрямки реформ щодо оптимізації структури та інформаційних технологій, антикорупційні заходи, розвиток персоналу і оплати праці, а також прозорість реформи та комунікації.

Данилюк зазначив, що серед основних завдань щодо реформування митної справи є, зокрема, запровадження інституту уповноважених економічних операторів, реалізація повноцінного електронного документообігу, забезпечення доступу бізнесу до повної інформації. При цьому для реформування податкового блоку необхідним є виконання вимог ПКУ та реалізація функціонального електронного кабінету платника податків, удосконалення роботи центрів обслуговування, підвищення якості індивідуальних податкових консультацій тощо.

 

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»