• Посилання скопійовано

Уряд створив міжвідомчу робочу групу для проведення аудиту баз даних ДФС

21 червня 2017 р. Уряд ухвалив постанову щодо створення міжвідомчої робочої групи, яка буде проводити аудит баз даних адміністрування податків, зборів та інших платежів ДФС

Уряд створив міжвідомчу робочу групу для проведення аудиту баз даних ДФС

Про це зазначено на офіційному сайті Мінфіну.

У чому суть?

Створення міжвідомчої робочої групи для аудиту баз даних ДФС - це виконання норм антикорупційного Закону №1797, який Мінфін разом з бізнесом, експертами та депутатами розробив і Парламент ухвалив у 2016 році.

Головна мета міжвідомчої робочої групи - розробити план дій, провести аудит баз даних, презентувати Кабміну звіт по завершенню роботи. Міжвідомчу робочу групу очолюватиме Міністр фінансів Одександр Данилюк.

 

Що це дає? 

Аудит баз даних дозволить виявити та знайти рішення для усунення системних порушень. Незалежний аудит баз даних - це важливий крок для покращення ефективності роботи ДФС та зменшення тиску на бізнес. 

Джерело: Міністерство фінансів України

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»