• Посилання скопійовано

ДФС проведе обговорення щодо питання системи блокування податкових накладних

ДФСУ запрошує бажаючих прийняти участь у обговоренні майбутнього порядку зупинки реєстрації податкових накладних та розрахунків коригування в ЄРПН

ДФС проведе обговорення щодо питання системи блокування податкових накладних

На офіційному сайті ДФС з'явилося повідомлення, що у зв'язку із початком з 1 липня 2017 року функціонування у повноцінному режимі електронної системи автоматизированого моніторингу відповідності податкових накладних/розрахунків коригування критеріям оцінки ступеня ризиків, достатніх для зупинення реєстрації таких податкових накладних/розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, ДФС України планує проведення низки заходів з обговорення питань, пов'язаних з роботою зазначеної системи. 

Зокрема, такий захід відбудеться у м. Києві 29 червня 2017 року о 16:00 за адресою: пл. Львівська, 8, Конгрес-хол ДФС (вхід з Вознесенського узвозу). В обговоренні приймуть участь керівники профільних департаментів ДФСУ.

Захід буде безкоштовним, проте реєстрація на нього обов'язкова!

Зареєструватися>>>

 

Джерело: ДФСУ

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»