• Посилання скопійовано

Спрощено порядок в'їзду для адвокатів та правозахисників на територію окупованого Криму

19 липня Кабмін ухвалив постанову «Про внесення змін до Порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї»

Спрощено порядок в'їзду для адвокатів та правозахисників на територію окупованого Криму

Даний документ спростив механізм перетину адміністративної межі правозахисникам та представникам незалежних правозахисних місій.

Постанова передбачає, що для перетину адміністративної межі з тимчасово окупованою територією правозахисникам надаватиметься спеціальний дозвіл. Відповідний дозвіл оформлюватиме Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України.

Постанова була розроблена фахівцями Міністерства для того, щоб максимально полегшити надання правового захисту всім громадянам, права, свободи та інтереси яких порушено незаконними органами влади, їх посадовими та службовими особами на території анексованого півострову.

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»