• Посилання скопійовано

Прем'єр-міністр про перезавантаження роботи Уряду: В 10 міністерствах буде створено нову структуру

Уряд України у рамках реформи державної служби планує переглянути структуру 10 міністерств та створити в них спеціальні директорати, які вестимуть політику органів влади

Прем'єр-міністр про перезавантаження роботи Уряду: В 10 міністерствах буде створено нову структуру

Про це повідомив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, спілкуючись із журналістами у Тернопільській області.

«Ми в 10 міністерствах будемо створювати директорати, які будуть займатися стратегічним плануванням і формуванням політики міністерств. Кожне міністерство має своє призначення. Не може бути міністр чи міністерство, яке займається невідомо чим. Говоримо про абсолютно чітку компетенцію, політику, яку має впроваджувати, і чітку оцінку виконання завдань», - зазначив Глава Уряду.

Він сказав, що кадровий склад директоратів сформують близько тисячі нових працівників, які будуть обрані на конкурсних засадах.  

«Це означає, що тисяча людей, які пройдуть дуже суворий професійний відбір, прийдуть працювати у владу. Я їх називаю «агентами змін»,  - сказав Володимир Гройсман. 

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»