• Посилання скопійовано

При ТПП запрацював Антикризовий центр кібернетичного захисту бізнесу

Фахівці антикризового центру консультуватимуть бізнес, що постраждав від кібератаки, та допоможуть попередити можливі кіберзагрози у майбутньому

При ТПП запрацював Антикризовий центр кібернетичного захисту бізнесу

Мета його створення – формування ефективного середовища і механізмів захисту інформаційних ресурсів та інформаційно-комунікаційних систем бізнес сфери, а також забезпечення системи безперервності бізнес процесів та надання послуг підприємствами, організаціями і установами в сучасних умовах інформаційного протиборства та зовнішньої агресії.

До складу центру увійшло понад 30 консультантів та експертів з кібербезпеки.

Фахівці антикризового центру консультуватимуть бізнес, що постраждав від кібератаки, та допоможуть попередити можливі кіберзагрози у майбутньому. 

Рішення про його створення стало результатом круглого столу «Наймасштабніша кібератака на український бізнес: як захиститися?», що 10 липня 2017 року пройшов у ТПП України.

«Бізнес повинен бути готовим до того, що кібератаки триватимуть. На основі почутого  на круглому столі ми виробили ефективний механізм захисту вітчизняних підприємців і підготовки до нової хвилі атак. Окрім заснування антикризового центру кіберзахисту  бізнесу буде сформовано робочу групу, а також направлено звернення до державних органів щодо створення основних резервних каналів для передачі соціальної інформації», - сказав голова комітету з електронних комунікацій при ТПП України Володимир Коляденко.

Джерело: Торгово-Промислова Палата України

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»