• Посилання скопійовано

Кабмін змінив правила реєстрації місця проживання для переселенців

Для переселенців скасували необхідність вносити дані про реєстрацію місця перебування

Кабмін постановою від 09.08.2017 р. №579 упорядковано перелік документів, до яких вносяться відомості про місце перебування особи.

Зокрема, внесено зміни до пункту 9 Правил реєстрації місця проживання, якими передбачено виключити довідку про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи із переліку документів, до яких вносяться відомості про місце перебування особи.

Реалізація зазначеної постанови дасть змогу привести у відповідність до Закону України "Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні" пункт 9 Правил реєстрації місця проживання, затверджених постановою КМУ від 2 березня 2016 р. № 207 "Про затвердження Правил реєстрації місця проживання та Порядку передачі органами реєстрації інформації до Єдиного державного демографічного реєстру". 

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»