• Посилання скопійовано

Внесено зміни до Плану використання радіочастотного ресурсу України

З метою гармонізації радіочастотного спектра та впровадження рухомого (мобільного) зв'язку четвертого покоління (LTE) Уряд вніс зміни до основного нормативно-правового акта у сфері користування радіочастотним ресурсом України - Плану використання радіочастотного ресурсу України

Внесено зміни до Плану використання  радіочастотного ресурсу України

Зміни внесено постановою КМУ від 18.08.2017 р. № 625.

Прийняте рішення, на думку Уряду, дасть можливість використовувати на бездозвільній основі пристрої короткого радіусу дії (медичні радіоімпланти, пристрої для вимірювання рівня заповнення закритих резервуарів, автомобільні радари безпеки дорожнього руху тощо) та забезпечить використання смуг радіочастот 1800 МГц в Україні для систем рухомого (мобільного) зв'язку четвертого покоління.

Прийняття цієї постанови - це наступний крок на шляху до впровадження в Україні нових перспективних радіотехнологій, європейських підходів до розподілу радіочастотного ресурсу.

Читайте також: Внесено зміни до розміру плати за видачу ліцензій на користування радіочастотним ресурсом 

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»