• Посилання скопійовано

Удосконалюються методичні засади проведення нормативної грошової оцінки земель сільгосппризначення

Постановою КМУ приведено норми щодо регулювання засад нормативної грошової оцінки земель в Україні із змінами, що відбулися у повноваженнях центральних органів виконавчої влади

Удосконалюються методичні засади проведення нормативної грошової оцінки земель сільгосппризначення

Кабмін постановою від 23.08.2017 р. № 637 вніс зміни до постанов КМУ:

  •  від 23.03.1995 р. №213 “Про Методику нормативної грошової оцінки земель населених пунктів”;
  • від 16.11.2016 р. № 831 “Про затвердження Методики нормативної грошової оцінки земель сільськогосподарського призначення”.

Постановою №637 приведено норми щодо регулювання засад нормативної грошової оцінки земель в Україні із змінами, що відбулися у повноваженнях центральних органів виконавчої влади.

Також відображені виправлені показники нормативів капіталізованого рентного доходу у Методиці нормативної грошової оцінки земель сільськогосподарського призначення.

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: КМУ

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»