• Посилання скопійовано

Кабмін планує ліквідувати Держекоінспекцію і утворити Державну природоохоронну службу

Схвалено Концепцію реформування системи державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища

Кабмін планує ліквідувати Держекоінспекцію і утворити Державну природоохоронну службу

Кабмін розпорядженням від 31.05.2017 р. №616-р схвалив Концепцію реформування системи державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища.

Метою Концепції є створення ефективної державної системи запобігання екологічним правопорушенням і моніторингу стану навколишнього природного середовища, зниження тиску на бізнес-середовище, широке залучення громадськості до здійснення державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів.

Зокрема, передбачається утворити єдиний інтегрований державний орган природоохоронного моніторингу та нагляду (контролю) - Державну природоохоронну службу і ліквідувати Держекоінспекцію.

Реалізація Концепції здійснюватиметься трьома етапами протягом 2017 - 2020 років.

Джерело: ЛІГА:ЗАКОН

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»