• Посилання скопійовано

Внесено зміни до Заявки для отримання часткової компенсації вартості сільгосптехніки

Зміни чинні з 15 вересня 2017 року

Внесено зміни до Заявки для отримання часткової компенсації вартості сільгосптехніки

Мінагрополітики наказом від 07.09.2017 р. № 499 внесло зміни до форми № 1 «Заявка для отримання часткової компенсації вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва», затвердженої наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 18.04.2017 р. № 228.

Форму Заявки доповнено новими пунктами:

  • пункт 4 "Основна діяльність" - зазначається, чи постачання сільськогосподарських товарів, вироблених на власних або орендованих основних засобах, є основною діяльністю (питома вага вартості таких сільськогосподарських товарів становить не менше 75% вартості всіх товарів, поставлених ними протягом попередніх 12 послідовних звітних податкових періодів сукупно);
  • пункт 8 "Ознайомлено"-  ставиться відмітка про ознайомлення з вимогами пунктів 10, 13 Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для часткової компенсації вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва, затвердженого постановою КМУ від 01.03.2017 р. № 130.

Наказ набрав чинності 15 вересня 2017 року.

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: ДФСУ

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»