• Посилання скопійовано

Кабмін схвалив концепцію розвитку e-урядування

Кабінет Міністрів України на своєму засіданні в середу, 20 вересня, схвалив концепцію розвитку електронного урядування

Кабмін схвалив концепцію розвитку e-урядування

Представляючи розпорядження від 20.09.2017 р. №649-р, Прем’єр-міністр Володимир Гройсман підкреслив, що ІТ-сектор – це одна з точок росту економіки України. І те, що держава переходить на е-технології, – один із стимулів для розвитку цього сектору.

«Думаю, що достатньо серйозна робота проведена. До кінця року матимемо 100 електронних послуг, буде мобільна ідентифікація – тож відкриємо доступ до ще більшого спектру послуг. Процес рухається, будемо його пришвидшувати» - сказав Володимир Гройсман.

Він підкреслив, що наразі треба створити єдине середовище – і для цього потрібна політична воля. «І тут треба стати на бік майбутнього і не залишатися у минулому», - сказав Володимир Гройсман.

Читайте такожЕ-урядування в Україні: коли і які послуги бізнес зможе отримати онлайн

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»