• Посилання скопійовано

Чи подавати релігійним організацям заяву за ф. №1-РН для присвоєння нової ознаки неприбутковості

Чи потрібно релігійним організаціям подавати заяву за формою № 1-РН для присвоєння нової ознаки неприбутковості відповідно до постанови КМУ № 440, якщо термін внесення змін до установчих документів подовжено до 01.01.2018 р.? Розповіли у ДФСУ

Чи подавати релігійним організацям заяву за ф.  №1-РН для присвоєння нової ознаки неприбутковості

Податківці у підкатегорії 102.04 ресурсу "ЗІР" зазначили, належність неприбуткової організації до певної групи неприбуткових організацій за відповідним кодом ознаки неприбутковості визначається за результатами розгляду контролюючим органом установчих документів такої організації на відповідність до вимог, встановлених п. 133.4 ПКУ. З огляду на це, подавати реєстраційну заяву за формою № 1-РН у зв’язку зі зміною ознаки неприбутковості не потрібно.

У разі приведення установчих документів у відповідність із вимогами, встановленими п. 133.4 ПКУ, з метою включення до нового Реєстру неприбуткових установ релігійні організації мають подати до контролюючого органу за основним місцем обліку:

  • реєстраційну заяву за формою № 1-РН з позначкою «зміни»;
  • завірені копії документів відповідно до п. 6 Порядку №440.

***

Читайте також:

Втрачено неприбутковий статус – що далі? 

Нові зміни у неприбуткових установ та організацій: коментують податківці 

Щодо виключення організацій з Реєстру неприбуткових установ та організацій - ДФСУ 

Що змінилося в порядку ведення Реєстру "неприбутківців": докладно від ДФСУ 

Усі новини на тему>>

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»