• Посилання скопійовано

Глава Уряду вимагає жорсткої реакції правоохоронців на прояви рейдерства

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман вимагає від правоохоронців миттєвої і жорсткої реакції на будь-які прояви рейдерства, які можуть мати місце в Україні

Глава Уряду вимагає жорсткої реакції правоохоронців на прояви рейдерства

Про це Глава Уряду сказав під час «Години запитань до Уряду» у Верховній Раді.

Він підкреслив, що наразі існують нормативні акти, які покликані унеможливити практику неправомірного захоплення чужого майна, натомість, випадки такого захоплення все ще фіксуються.

«Для подолання цього у нас є один рецепт – «обличчям у підлогу». Хотів би закликати всіх  правоохоронців:  якщо хтось десь у будь-якому куточку України буде здійснювати захоплення чужого майна – арештовувати, доставляти до суду і вимагати покарання», - сказав Володимир Гройсман.  

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»