• Посилання скопійовано

Мінфін впевнений в реальності досягнення дохідної частини бюджету на 2018 рік

Міністерство фінансів впевнено, що дохідна частина, закладена в держбюджет, є реалістичною, і буде досягнута в наступному році

Мінфін впевнений в реальності досягнення дохідної частини бюджету на 2018 рік

Мінфін впевнений в тому, що досягнення прописаних у законі про державний бюджет на 2018 рік доходів цілком реалістично. Про це на прес-конференції розповів держсекретар Мінфіну Євген Капінус, передає «РБК Україна».

«Наша дохідна частина повинна бути реалістичною. Але дохідна частина, закладена в бюджеті, є реалістичною, і вона буде досягнута в наступному році. Наш бюджет є збалансованим. У нас були досягнення в роботі у соціальній сфері. Ми впевнені, що дохідна частина дасть можливість стабілізувати всі виплати, у тому числі по пенсійному фонду», - сказав він.

У свою чергу, перший заступник міністра фінансів Оксана Маркарова, розповіла про роботу порталу Е-data, запущеного для здійснення контролю за використанням бюджетних коштів.

«Контроль використання бюджетних коштів. Портал використання публічних коштів Е-data. На сьогодні понад 70,5 млн користувачів здійснюють транзакції на порталі. Наші платіжки використовуються, в тому числі, і в розслідуваннях. Публічні кошти - це наші з вами кошти», - повідомила вона.

Вона зазначила, що на сьогоднішній день платформа Е-data налічує 11 млн користувачів.

 

***

Нагадаємо, згідно із законом про держбюджет на 2018 рік, доходи держбюджету на 2018 рік передбачені в розмірі 913 млрд 613 млн 702,5 тисяч грн, у тому числі доходи загального фонду держбюджету - в сумі 839 млрд 837 млн 370,4 тис. грн та доходи спеціального фонду держбюджету України - у сумі 73 млрд 776 млн 332,1 тис. грн.

Читайте також: Бюджет на 2018 рік отримаємо «під ялинку» 

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»