• Посилання скопійовано

Рішення Уряду: Держпідтримка АПК буде максимально прогнозованою та цільовою

Уряд прийняв зміни до Концепції Державної цільової програми розвитку аграрного сектору економіки, згідно з якими держпідтримка АПК буде максимально прогнозованою та ефективною

Рішення Уряду: Держпідтримка АПК буде максимально прогнозованою та цільовою

Кабмін прийняв зміни до Концепції Державної цільової програми розвитку аграрного сектору економіки, згідно з якими держпідтримка АПК буде максимально прогнозованою та ефективною, - повідомляє прес-служба Мінагрополітики.

Зокрема, внесено уточнення у структуру завдань і заходів Концепції, їх фінансування та термін їх реалізації - дію продовжено з 2020 до 2021 року.

Відповідне рішення було 14 лютого на засіданні Кабміну.

 До зазначеного документу включено:

1) положення щодо забезпечення комплексного розвитку сільських територій за рахунок стимулювання розширення напрямів діяльності аграрного сектору економіки;

2) заходи, направлені на забезпечення профілактики та ліквідації захворювання на африканську чуму свиней;

3) заходи, направлені на підтримку лісової галузі, зокрема, щодо відтворення, охорони і захисту лісів, підвищення їх продуктивності, поліпшення якісного складу, збереження їх біорізноманіття.

Такі зміни дозволять створити організаційно-економічні умови для ефективного, соціально спрямованого розвитку аграрного сектору економіки.

***

Читайте також:

Джерело: Прес-служба Міністерства аграрної політики та продовольства

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»