• Посилання скопійовано

Міністр фінансів назвав реформу номер один в Україні

За словами Олександра Данилюка, йдеться про перетворення Державної фіскальної служби на прозорий сервісний орган

Міністр фінансів назвав реформу номер один в Україні

Перетворення Державної фіскальної служби (ДФС) на прозорий сервісний орган — це реформа номер один для України. Від цього напряму залежить бізнес-клімат, а отже, інвестиційна привабливість і розвиток економіки. Про це в інтерв’ю Тижню заявив міністр фінансів України Олександр Данилюк.

Саме тому, за його словами, всі, хто зацікавлений у цьому, мають взяти участь у прозорому відборі керівництва ДФС та пильно спостерігати за процесом.

Також Данилюк розповів про плани реформи ДФС.

«А плани реформи ДФС такі: після скасування кількох актів Кабміну ми знову вноситимемо їх на розгляд КМУ й вони мають отримати нове життя. Я впевнений у підтримці своїх колег. Зміна структури Служби та набір нових людей допоможуть зменшити можливості для корупції та виключити групи інтересів, що зараз контролюють деякі аспекти роботи ДФС», — сказав він.

***

Читайте також: 

У Мінфіні розповіли про реформування ДФС у 2018 році.

ДФС реорганізують у дві юрособи - Олександр Данилюк.

Реформа ДФСУ: постанови скасовано, але перебудова відбувається.

Джерело: Тиждень.ua

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»