• Посилання скопійовано

Для отримання квот автоперевізникам слід підтвердити фінансову спроможність

Міністерство інфраструктури внесло зміни до Порядку проведення конкурсу та видачі дозвільних документів Європейської Конференції Міністрів Транспорту

Для отримання квот автоперевізникам слід підтвердити фінансову спроможність

Ззміни до Порядку проведення конкурсу та видачі дозвільних документів Європейської Конференції Міністрів Транспорту внесені Наказом Мінінфраструктури від 04.05.2018 р. №199

Зокрема, уточнено, що у конкурсі з розподілу дозволів ЄКМТ можуть брати участь автомобільні перевізники, які мають належний фінансовий стан, забезпечений основними засобами, оборотними активами на загальну суму не менше ніж 9000 євро (було — не менше ніж 4500 євро) на перший автомобіль та 5000 євро (було — 2500 євро) (у гривневому еквіваленті за курсом НБУ на дату подання анкети) на кожний наступний транспортний засіб, заявлений до участі в конкурсі.

Крім цього, викладено в новій редакції форму листа-повідомлення про участь у конкурсі з розподілу дозволів ЄКМТ (додаток 2 до Порядку).

Автоперевізники, які отримали дозволи ЄКМТ для виконання перевезень у 2018 році, продовжують використання таких дозволів до закінчення терміну їх дії.

Цей наказ набере чинності з дня його офіційного опублікування. Станом на 30.05.2018 р. не опублікований.

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: ДФСУ

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»