• Посилання скопійовано

«Дискусії про те, чи є податкова міліція, для мене немає», — Володимир Гройсман

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що податкову міліцію в Україні не розформували і вона досі має виконувати свої функції

«Дискусії про те, чи є податкова міліція, для мене немає», — Володимир Гройсман

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що податкову міліцію в Україні не розформували і вона досі має виконувати свої функції.

Про це він повідомив під час свого перебування у ДФС.

«Я не знаю, можливо для когось є дискусії про те, чи є податкова міліція чи немає. Для мене такої дискусії нема. Податкова міліція є», — заявив Гройсман.

Він також зазначив, що податкова міліція не повинна робити атаку на український бізнес та повинна сприяти боротьбі з контрабандою та схемами з уникнення від оподаткування.

«Наголошую, що легальний бізнес має відчувати від вас тільки підтримку, і щоб не було жодних проблем», — додав Гройсман.

Крім цього прем'єр-міністр заявив, що не збирається усувати від виконання обовязків очільника ДФС Мирослава Продана.

Нагадаємо, що податкову міліцію фактично розформували народні депутати України наприкінці 2016 року. Тоді це рішення назвали випадковим та ухваленим через неуважність депутатів. Таким чином, з 1 січня 2017 року діяльність податкової міліції фактично була поза законом.

***

Читайте також: Чим депутати замінять податкову міліцію: п’ять варіантів

Джерело: Hromadske.ua

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»