• Посилання скопійовано

З 13 серпня припиняє роботу АЦСК ІДД ДФС у Дніпровському районі м. Києва (у зв’язку з передислокацією)

З 13.08.2018 року представництво АЦСК ІДД ДФС, що розміщується за адресою м. Київ, Харківське шосе, буд. 4а припиняє надання послуг електронного цифрового підпису у зв’язку з передислокацією

З 13 серпня припиняє роботу АЦСК ІДД ДФС у Дніпровському районі м. Києва (у зв’язку з передислокацією)

Про це повідомила прес-служба АЦСК ІДД ДФС.

Інформацію щодо нового місця розташування та дати відкриття представництва АЦСК ІДД ДФС у Дніпровському районі м. Києва буде повідомлено додатково.

Для отримання безкоштовних послуг електронного цифрового підпису суб’єкти господарювання та громадяни можуть звернутися до найближчого представництва АЦСК ІДД ДФС, яке розміщується за адресою: м. Київ, вул. Кошиця, буд. 3, 1-й пов. (приміщення ДПІ у Дарницькому районі м. Києва).

Повний перелік представництв АЦСК ІДД ДФС у м. Києві можна переглянути за посиланням.

Джерело: АЦСК ІДД ДФС

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»