• Посилання скопійовано

НКЦПФР визначила порядок реєстрації випуску акцій при зміні розміру статутного капіталу АТ

Порядок реєстрації випуску акцій при збільшенні (зменшенні) розміру статутного капіталу акціонерного товариства набрав чинності 11 серпня 2018 року

НКЦПФР визначила порядок реєстрації випуску акцій при зміні розміру статутного капіталу АТ

11 серпня 2018 року набрало чинності рішення НКЦПФР від 21.06.2018 р. №426. Ним затверджено Порядок реєстрації випуску акцій при збільшенні (зменшенні) розміру статутного капіталу акціонерного товариства.

Порядком врегульовано:

  • реєстрацію випуску акцій, реєстрація випуску та затвердження проспекту акцій при збільшенні розміру СК АТ
  • реєстрація випуску акцій при зменшенні СК;
  • особливості порядку реєстрації випуску акцій при зміні розміру СК окремих категорій АТ.

Дія Порядку поширюється на всі акціонерні товариства, що прийняли рішення про збільшення (зменшення) розміру статутного капіталу з дати набрання чинності зазначеним рішенням.

Дія Порядку не поширюється на випадки реєстрації випуску акцій при зміні розміру статутного капіталу акціонерного товариства під час приєднання або виділу.

***

Читайте також:

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»