• Посилання скопійовано

До держбюджету-2019 заклали інфляцію на рівні 7,4%

Володимир Гройсман заявив, що для Уряду важливо утримувати інфляцію нижче 10%

До держбюджету-2019 заклали інфляцію на рівні 7,4%

У проекті Державного бюджету України на 2019 рік Уряд заклав показник інфляції на рівні 7,4%. Про це повідомив Прем'єр-міністр Володимир Гройсман на форумі «Повна мобілізація: загальний план дій».

«Для нас дуже важливо утримувати інфляцію нижче двозначної цифри, тобто нижче 10%. В принципі те, що ми плануємо на наступний рік в державному бюджеті - це 7,4%, а також зменшення граничного дефіциту бюджету з 2,4 до 2,2%. Це та рамка, яку ми повинні утримувати », - сказав Гройсман.

Нагадаємо, НБУ вважає актуальним липневий прогноз зниження інфляції до 8,9% в 2018 році, її повернення до цільового діапазону в кінці 2019 року і середньостроковій мети 5% в 2020 році.

***

Читайте також:

Джерело: Діло

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»