• Посилання скопійовано

С/г виробники, які не отримали компенсацію у 2017 році, можуть її отримати у 2018 році

Уряд вніс зміни до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для часткової компенсації вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва

С/г виробники, які не отримали компенсацію у 2017 році, можуть її отримати у 2018 році

Зміни до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для часткової компенсації вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва, внесено постановою КМУ від 19.09.2018 р. №760.

Документом передбачено надання у 2018 році часткової компенсації сільськогосподарським товаровиробникам за техніку та обладнання вітчизняного виробництва, які придбали їх у 2017 році, але з незалежних від них причин не отримали зазначені виплати.

Разом із тим, державні банки або банки, у статутному капіталі яких 75% і більше акцій належить державі, складають окрему інформацію про таких сільськогосподарських товаровиробників і подають Мінагрополітики для включення в реєстр.

Як повідомляє Уряд, на сьогодні цією програмою скористалися 2078 сільгосптоваровиробників (в тому числі 1473 фермерських господарств). Сума компенсації становить 233,9 мільйона гривень.

Постанова КМУ від 19.09.18 р. №760 набула чинності з 26.09.18 р. («Урядовий кур’єр» від 26.09.18 р. №130).

***

Читайте також: Уряд вдосконалив механізм фінансової підтримки для фермерів та кооперативів.

 

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»