• Посилання скопійовано

Документи готуються, але конкурс на посаду голови ДФС ще не оголошували — Гройсман

У КМУ вже підготували документи для оголошення конкурсу для кандидатів на посаду голови Державної фіскальної служби, але сам конкурс ще не оголошували

Документи готуються, але конкурс на посаду голови ДФС ще не оголошували — Гройсман

У Кабінеті Міністрів України вже підготували документи для оголошення конкурсу для кандидатів на посаду голови ДФС, але сам конкурс ще не оголошували, - повідомив прем'єр-міністр Володимир Гройсман в ефірі ICTV ввечері 1 жовтня.

За його словами, зараз закінчують переговори з міжнародними партнерами і визначають в Уряді модель роботи митниці та ДФС: буде це одна юрособа чи дві. Відповідною буде і кількість конкурсів на посади, - сказав Гройсман.

Нагадаємо, що Мирослав Продан 5 вересня пішов з посади в. о. голови ДФС (але може повернутися). Він очолював ДФС від березня 2017 року, після того, як відсторонили (а згодом і звільнили) Романа Насірова, підозрюваного в причетності до так званої «газової схеми Онищенка».

Новим очільником ДФС став Олександр Власов. Про це читайте тут>> 

Джерело: Радіо Свобода

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»