• Посилання скопійовано

З 3 жовтня розпочали роботу новостворені апеляційні суди

В Україні з 3 жовтня 2018 року розпочали роботу новостворені апеляційні суди

З 3 жовтня розпочали роботу новостворені апеляційні суди

В Україні з 3 жовтня 2018 року розпочали роботу новостворені апеляційні суди. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Вищої ради правосуддя.

Як зазначається, процесуальну діяльність з 3 жовтня 2018 року розпочали 26 апеляційних судів.

Так, свою розботу розпочали Дніпровський, Волинський, Херсонський, Житомирський, Луганський, Чернігівський, Хмельницький, Миколаївський, Івано-Франківський, Закарпатський, Харківський, Рівненський, Київський, Тернопільський та Донецький апеляційні суди. Також запрацювали Перший, Третій, П’ятий, Шостий, Сьомий, Восьмий апеляційні адміністративні суди, а також Західний, Центральний, Північний, Південно-Західний та Східний апеляційні господарські суди.

Повідомляється, що відповідно до закону про судоустрій і статус суддів, у разі ліквідації суду та утворення нового суду, який забезпечує здійснення правосуддя на цій території, суд, що ліквідується, припиняє роботу з дня опублікування в газеті «Голос України» повідомлення голови новоутвореного суду про початок роботи новоствореного суду.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»