• Посилання скопійовано

Відтепер у ДФС м. Києва можна перевірити дані звернень за окремим номером

З метою підвищення рівня обслуговування платників податків, у складі управління документального забезпечення столичної ДФС створено сектор надання довідкової інформації

Відтепер у ДФС м. Києва можна перевірити дані звернень за окремим номером

ДФС у м. Києві повідомляє, що значна кількість платників звертається телефоном до них з питаннями щодо дати реєстрації документів, вхідного або вихідного номера, підрозділів, якими розглядаються звернення, тощо.

З метою підвищення рівня обслуговування платників податків, у складі управління документального забезпечення столичної ДФС створено сектор надання довідкової інформації.

Співробітники зазначеного сектору можуть поінформувати щодо:

  1. надходження документа до ГДФС у м. Києві;
  2. дати реєстрації документа та вхідного номера;
  3. структурного підрозділу, яким розглядається чи буде розглядатись документ;
  4. безпосередніх виконавців документів відповідно до накладених резолюцій та їх номерів телефонів;
  5. встановлених термінів розгляду документа;
  6. дати та номеру відповіді на надісланий запит (після того, як термін виконання сплинув) за наявності інформації в реєстраційній картці вхідного документу інформаційної системи «Управління документами»;
  7. надання іншої довідкової інформації, якою володіють працівники управління документального забезпечення в межах своєї компетенції.

Отримати зазначену інформацію можна за номером телефону: (044)591-62-72.

 

Довідково

За 9 місяців поточного року управлінням документального забезпечення ДФС у м. Києві зареєстровано 98,2 тисячі вхідних документів, що у 3 рази більше ніж за відповідний період минулого року, та 63.9 тисячі вихідних, що у 2,5 рази більше ніж за відповідний період минулого року.

Джерело: ДФС у м. Києві

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»