• Посилання скопійовано

Як Мін'юст обмінюється даними щодо авто та нерухомості з ДФС?

Податківці повідомили про затвердження регламенту подання інформації щодо авто та нерухомості з ДФС

Як Мін'юст обмінюється даними щодо авто та нерухомості з ДФС?

ДФС у Дніпропетровській області звертає увагу, що 21.11.2018 р. набрав чинності наказ Мін'юсту і Мінфіну № 3424/5/874.

Наказом №3424/5/874 затверджено Регламент подання інформації, необхідної для забезпечення ведення обліку платників податків, а також обчислення та справляння податків і зборів, який визначає порядок та процедуру подання Мін'юстом  ДФСУ  інформації про об'єкти житлової та/або нежитлової нерухомості, у тому числі їх частки, що перебувають у власності фізичних та юридичних осіб, у тому числі нерезидентів, про землевласників або землекористувачів, а також про об’єкти незавершеного будівництва та зміну даних, які включаються до облікової картки фізособи – платника податків.

Зокрема, відповідно до Регламенту, ДФС не пізніше трьох робочих днів з дня отримання інформаційного файлу про об’єкти житлової та нежитлової нерухомості, у тому числі їх частки, що перебувають у власності фізичних та юридичних осіб, у тому числі нерезидентів формує файл-повідомлення про результат його обробки.

Наказ №3424/5/874 опубліковано у бюлетені «Офіційний вісник України» від 20.11.2018 р. № 89.

Джерело: ГУ ДФС у Дніпропетровській області

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»