• Посилання скопійовано

Запровадження воєнного стану не вплинуло на доходи державного бюджету, – Мінфін

У Мінфіні очікують, що за підсумками місяця країна перевиконає запланований показник доходів загального фонду держбюджету

Запровадження воєнного стану не вплинуло на доходи державного бюджету, – Мінфін

Мінфін повідомляє, що за 26, 27 та 28 листопада до загального фонду державного бюджету надійшло, відповідно, 1,6 млрд грн, 1,7 млрд грн та 1,34 млрд грн митних платежів. 

«Зменшення суми надходжень 28 листопада порівняно з попереднім днем є особливістю надходжень митних платежів протягом тижня: пікові надходження у понеділок-вівторок, падіння з середи по п’ятницю, і жодним чином не пов’язано із запровадженням воєнного стану», – пояснив заступник міністра фінансів Сергій Верланов.

Податкові платежі за 26, 27 та 28 листопада склали, відповідно, 2,2 млрд грн, 2 млрд грн та 3 млрд грн при середньоденному зборі у листопаді 2,4 млрд грн.

У Мінфіні очікують, що за підсумками місяця країна перевиконає запланований показник доходів загального фонду державного бюджету.

Джерело: Міністерство фінансів України

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»