• Посилання скопійовано

Уряд затвердив план забезпечення заходів воєнного стану

Кабмін визначив завдання органам виконавчої влади на період воєнного стану

Уряд затвердив план забезпечення заходів воєнного стану

Кабінет міністрів України затвердив план впровадження та забезпечення заходів правового режиму воєнного стану в окремих областях. Відповідні документи є у розпорядженні РБК-Україна.

Прийнятим розпорядженням Кабмін визначив завдання міністерствам, іншим органам виконавчої влади, СБУ, Службі зовнішньої розвідки, Управлінню держохорони та органам місцевого самоврядування щодо запровадження і забезпечення заходів правового режиму воєнного стану, а також строки їх виконання.

В числі термінових заходів вказано встановлення порядку використання захисних споруд цивільного захисту, уточнення розрахунків населення щодо укриття в таких спорудах, складу органів з евакуації, планів евакуації населення, матеріальних і культурних цінностей.

***

Читайте також:

Усі новини на тему>>

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»