• Посилання скопійовано

Як буде працювати київська митниця у новорічні свята 2019 року

Київська митниця навела графік роботи місць митного оформлення у вихідні та святкові дні

Як буде працювати київська митниця у новорічні свята 2019 року

ДФС у м. Києві повідомляє, що оформити автомобілі на іноземній реєстрації можна буде і в період новорічних та різдвяних свят. Пропонуємо завчасно ознайомитись з режимом роботи підрозділів митного оформлення. В інші дні, не зазначені в графіку, Київська міська митниця ДФС працює за звичайним режимом роботи.

Графік роботи місць митного оформлення Київської міської митниці ДФС транспортних засобів особистого користування для вільного обігу, що класифікуються за кодом товарної позиції 8703 згідно зУКТЗЕД у вихідні та святкові дні з 30.12.2018 по 01.01.2019 та з 05.01.2019 по 07.01.2019 (Завантажити)

Джерело: ДФС у м. Києві

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»