• Посилання скопійовано

МВС затвердила Правила з вогнезахисту

Ці Правила установлюють основні вимоги щодо виконання робіт з вогнезахисту матеріалів, виробів, будівельних конструкцій та перевірки відповідності вогнезахисту, а також вимоги щодо забезпечення експлуатаційної придатності вогнезахисних покривів (просочування, облицювання) та виробів

МВС затвердила Правила з вогнезахисту

Міністерство внутрішніх справ наказом від 26.12.2018 р. №1064 (зареєстрований в Мін'юсті 14.03.2019 р. за №259/33230) затвердило Правила з вогнезахисту.

Ці Правила установлюють основні вимоги щодо виконання робіт з вогнезахисту матеріалів, виробів, будівельних конструкцій та перевірки відповідності вогнезахисту, а також вимоги щодо забезпечення експлуатаційної придатності вогнезахисних покривів (просочування, облицювання) та виробів.

Вогнезахист здійснюється для зниження показників пожежної небезпеки матеріалів та підвищення вогнестійкості конструкцій та виробів шляхом нанесення (закріплення, монтування) ВЗ на об'єкт вогнезахисту або безпосередньо біля об'єкта вогнезахисту.

Вогнезахист забезпечується послідовним виконанням таких етапів робіт:

  • проектування робіт з вогнезахисного обробляння, що здійснюється відповідно до чинного законодавства;
  • виконання робіт з вогнезахисного обробляння;
  • перевірка відповідності вогнезахисту;
  • забезпечення експлуатаційної придатності вогнезахисних покривів (просочувань, облицювань, проходок, екранів);
  • відновлення (ремонт), заміна ВЗ, повторний вогнезахист (обробляння).

Цей наказ набере чинності з дня його офіційного опублікування. Його опубліковано в Офіційному Віснику України від 05.04.2019 р. №26.

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»