• Посилання скопійовано

В Україні незабаром відмінять меддовідки та інші «застарілі» документи

МОЗ планує відмовитися від застарілих меддовідок та інших «застарілих» документів

В Україні незабаром відмінять меддовідки та інші «застарілі» документи

З 9 по 15 жовтня команда міністерства збирає пропозиції професійної медичної спільноти і громадян, щодо дерегуляції та скасування застарілої медичної документації. Про це йдеться у повідомленні на сайті МОЗ.

Залишити свої пропозиції по медичним довідкам можна:

  • на офіційній facebook сторінці міністерства
  • або надіслати їх на електронну адресу комунікаційної команди we@healthcentre.media

На цьому тижні в міністерстві відбудуться наради з представниками лікарських асоціацій та профільними фахівцями. Розпочнуть працювати робочі групи, перед якими міністр Зоряна Скалецька поставила завдання напрацювати документи та проекти рішень по скасуванню застарілих медичних довідок.

“Медична документація має відповідати стандартам країн Європейського Союзу. Ми маємо відмовитись від бюрократичних документів і довідок. Особливо від тих, які обросли корупційними схемами. Ми плануємо скасувати довідки і документи, які гальмують ефективну роботу охорони здоров’я”, – зауважує міністр охорони здоров’я України Зоряна Скалецька.

Джерело: МОЗ України

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»