• Посилання скопійовано

З 28 грудня запрацював е-фонд документації зі землеустрою

З 28 грудня Держгеокадастр надав доступ до електронного Державного фонду документації зі землеустрою

З 28 грудня запрацював е-фонд документації зі землеустрою

Як розповіли в Держгеокадастрі, наразі у фонді перебуває понад 8,7 млн паперових даних. Впродовж 2019 року оцифровано 1 338 417 матеріалів, які увійшли до Державного фонду документації із землеустрою, з переліком яких можна ознайомитися на офіційному сайті Держгеокадастру.

До складу зазначених документацій входять персональні дані, зокрема, серія та номер паспорта громадянина, ідентифікаційний номер фізичної особи, копії паспорту та ідентифікаційного номера фізичної особи.

Окрім цього, вже розпочато технічні заходи щодо деперсоналізації даних та зміни правил користування задля забезпечення громадянам можливості у реальному часі за допомогою технічних засобів здійснювати пошук, перегляд та копії матеріалів Державного фонду документації із землеустрою.

Водночас хочемо повідомити, що даний функціонал є тестовою версією, надалі його опції доопрацьовуватимуться та вдосконалюватимуться. У найближчій перспективі громадянам буде надано повний доступ до усіх даних.

Джерело: Держгеокадастр

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»