• Посилання скопійовано

Депутати вирішили скасувати закон про ринок землі через суд

Окружний адмінсуд Києва просять заборонити Голові Верховної Ради вчиняти будь-які дії, спрямовані на підписання закону про ринок землі

Депутати вирішили скасувати закон про ринок землі через суд

Суд просять заборонити Голові Верховної Ради вчиняти будь-які дії спрямовані на підписання закону про ринок землі. До Окружного адміністративного суду міста Києва надійшла відповідна заява про забезпечення позову до подання позовної заяви.

Позивач, зокрема, просить ОАСК у порядку забезпечення позову заборонити Голові Верховної Ради та будь-кому із окремих депутатів та працівників апарату парламенту вчиняти будь-які  спрямовані на підписання ЗУ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення», прийнятого 31 березня, його направлення на підпис Президентові та подальше офіційне опублікування Закону.

Зараз Окружний адміністративний суд міста Києва вирішує питання щодо наявності правових підстав для вжиття заходів забезпечення позову.

***

Читайте також:

Джерело: Окружний адміністративний суд м. Києва

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»