• Посилання скопійовано

Уряд встановив дзеркальні обмеження щодо перевезень для країн, які заборонили в'їзд

Уряд схвалив механізм, відповідно до якого Україна на засадах взаємності буде вживати обмежувальні заходи до тих країн, які встановили обмеження до України

Уряд встановив дзеркальні обмеження щодо перевезень для країн, які заборонили в'їзд

Міністерство інфраструктури України повідомляє, що 15 квітня 2020 року, Урядом схвалено механізм, відповідно до якого Україна на засадах взаємності буде вживати обмежувальні заходи до тих країн, які встановили обмеження до України. 

«Україна підтримує вільний рух вантажів між країнами, ми не обмежували здійснення вантажних перевезень у жодному напрямку. Економіка як українська, так і інших країн має працювати, – наголосив Міністр інфраструктури Владислав Криклій, – проте, після запровадження обмежень до українських перевізників деякими країнами, Уряд був вимушений запровадити дзеркальні заходи».

Урядом внесено зміни до розпорядження КМУ від 14.03.2020 р. №287. Відтепер для водіїв та членів екіпажу вантажних транспортних засобів, членів екіпажів повітряних і морських, річкових суден, членів поїзних і локомотивних бригад країн, що встановили обмеження перетину власного державного кордону для таких осіб з України, можуть застосовуватись відповідні заходи на засадах взаємності.

Перетин державного кордону України дозволено для водіїв та членів екіпажу вантажних транспортних засобів, членів екіпажів повітряних і морських, річкових суден, членів поїзних і локомотивних бригад країн, що не обмежують перетин власного державного кордону таким особами з України.

Оперативна інформація – на телеграм-каналі.

Джерело: Міністерство інфраструктури

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»