• Посилання скопійовано

ВРУ підтримала продовження заборони на 1С та російські соцмережі

13 травня ВРУ прийняла постанову про схвалення пропозицій щодо продовження строку застосування персональних спецекономічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)

ВРУ підтримала продовження заборони на 1С та російські соцмережі

13 травня 2020 року Верховною Радою прийнято Постанову №3319 «Про схвалення пропозицій щодо продовження строку застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)».

Постанову прийнято у зв’язку з триваючою збройною агресією Російської Федерації проти України, сприянням і фінансуванням нею терористичної діяльності в Україні, що призвело до порушення територіальної цілісності України, прав і свобод її громадян, тимчасової окупації частини її суверенної території, численних людських жертв, реальних та потенційних загроз національним інтересам, безпеці і суверенітету, відповідно до положень ч. 1 ст. 5 та ст. 4 Закону України «Про санкції».

Верховна Рада України постановила:

  1. Схвалити та внести на розгляд Ради національної безпеки і оборони України пропозицію щодо продовження строку застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій), відповідно до Рішення Ради національної безпеки і оборони від 28 квітня 2017 року «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)» (з наступними змінами), що було введено в дію Указом Президента України від 15 травня 2017 року №133/2017.

  2. Рекомендувати Раді національної безпеки і оборони України прийняти рішення про продовження строку застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій), відповідно до Рішення Ради національної безпеки і оборони від 28 квітня 2017 року «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)» (з наступними змінами), що було введено в дію Указом Президента України від 15 травня 2017 року №133/2017.

***

Читайте також:

Джерело: Верховна Рада України

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»