• Посилання скопійовано

Рада розблокувала підписання закону про гральний бізнес

Верховна рада відхилила три проекти постанов, які блокували підписання закону про гральний бізнес

Рада розблокувала підписання закону про гральний бізнес

21 липня на позачерговому засіданні ВРУ було розглянуто три проекти постанов щодо скасування голосування за прийняття закону про гральний бізнес.

Проект Постанови про скасування рішення Верховної Ради України від 14 липня 2020 року про прийняття Закону України "Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор" №2285-д-П доповіла народний депутат Вікторія Гриб.

Проект Постанови про скасування рішення Верховної Ради України про прийняття в другому читанні та в цілому як Закону проекту Закону "Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор" №2285-д-П1 доповіла народний депутат Юлія Тимошенко.

Проект Постанови про скасування рішення Верховної Ради України від 14 липня 2020 року про прийняття в цілому як закону проект Закону України "Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор" №2285-д-П2 доповіла народний депутат Анна Скороход.

Голова Комітету з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України Сергій Кальченко доповів рішення Комітет щодо усіх проектів постанов.

За результатами голосування проекти постанов не набрали необхідної кількості голосів для прийняття.

***

Читайте також: ВРУ легалізувала гральний бізнес

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: Верховна Рада України

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»