• Посилання скопійовано

Мінсоцполітики пропонує торгівцям дитячих товарів долучитися до проекту «Пакунок малюка»

Мінсоцполітики запрошує заклади торгівлі та інтернет-магазини долучитись до реалізації пілотного проекту щодо монетизації одноразової натуральної допомоги «Пакунок малюка»

Мінсоцполітики пропонує торгівцям дитячих товарів долучитися до проекту «Пакунок малюка»

Міністерство соціальної політики запрошує заклади торгівлі та інтернет-магазини, долучитись до реалізації пілотного проекту щодо монетизації одноразової натуральної допомоги «Пакунок малюка» для породіль за спеціальною соціальної карткою.

Приєднатись до реалізації пілотного проекту можливо шляхом укладання з Мінсоцполітики додаткової угоди про приєднання до публічного договору, яка буде розміщена на офіційному веб-сайті Мінсоцполітики.

Даний пілотний проект по монетизації одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка» дозволить батькам самостійно обирати товари та спростить процедуру придбання дитячих товарів сім’ями з новонародженими дітьми не залежно від місця їхнього проживання і наявності закладів роздрібної торгівлі з необхідним асортиментом дитячих товарів.

З метою проведення підготовчої роботи, Мінсоцполітики звертається до закладів торгівлі та інтернет-магазинів, які реалізують дитячі товари та товари для породіллі https://www.kmu.gov.ua/npas/deyaki-pitannya-realizaciyi-pilotnogo-744 з пропозицією долучитись до реалізації пілотного проекту та надати інформацію стосовно закладу торгівлі за формою: 

Найменування юридичної особи Код ЄДРПОУ Місцезнаходження юридичної особи Назва та фактична адреса торгової точки Найменування товарів Контакти відповідальної особи
                 

Інформацію про заклад торгівлі просимо надсилати на електронні адреси: stefanova@mlsp.gov.ua, n_strelchenko@ukr.net, контактні особи: Фартушна Олена Володимирівна, телефон +38044 289 75 18 та Стрельченко Наталія Олексіївна +38044 289 55 18.

Джерело: Міністерство соціальної політики

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»