• Посилання скопійовано

Операторам та провайдерам потрібно до 12 січня надати інформацію до телекомрегулятора

Оператори та провайдери мають надати інформацію про можливості надання послуг з доступу до Інтернету станом на 01.12.2020

Операторам та провайдерам потрібно до 12 січня надати інформацію до телекомрегулятора

Міністерство та Комітет цифрової трансформації України розповідає, що у бюджеті на 2021 рік передбачено 500 млн гривень на підключення до швидкісного фіксованого інтернету близько 6 тисяч соціальних об’єктів у сільській місцевості. 

Для ефективного розподілу субвенції Міністерство цифрової трансформації має володіти офіційними даними про надання послуг з доступу до інтернету в розрізі кожної адміністративно-територіальної одиниці. 

Просимо звернути увагу, що операторам та провайдерам телекомунікацій до 12 січня 2021 року потрібно надати до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації, інформацію про можливості надання послуг з доступу до Інтернету станом на 01.12.2020.

Надання відповіді на запит регулятора буде умовою участі в закупівлях у рамках державної субвенції. У разі відсутності інформації від оператора або провайдера телекомунікацій заявка на участь у закупівлі буде відхилена розпорядником коштів. 

Ознайомитися з рішенням НКРЗІ можна тут.

Джерело: Міністерство та Комітет цифрової трансформації України

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»