• Посилання скопійовано

В Україні хочуть оновити Цивільний кодекс

Цивільний кодекс України планують оновити, невдовзі у парламенті розпочнеться робота з підготовки відповідного законопроекту

В Україні хочуть оновити Цивільний кодекс

Цивільний кодекс України планують оновити, невдовзі у парламенті розпочнеться робота з підготовки відповідного законопроекту. Про це заявив перший заступник голови Верховної Ради Руслан Стефанчук, запросивши фахівців обговорити концепцію оновлення Цивільного кодексу, повідомляє УНН із посиланням на Telegram-канал ВР.

«Прийнятий ще в далекому 2003 році Цивільний кодекс України не відповідає сучасним тенденціям. Тому ми розпочали роботу із рекодифікації цивільного законодавства», – зазначив перший віце-спікер парламенту Руслан Стефанчук.

Відтак, він запрошує фахівців до обговорення проекту концепції оновлення Цивільного кодексу України.

«Документ підготовлений провідними вченими-цивілістами та вже незабаром стане предметом обговорення Робочої групи Верховної Ради з підготовки законопроекту з оновлення цивільного законодавства України», – йдеться у повідомленні.

Сама ж концепція оновленого Цивільного кодексу займає 128 сторінок, наразі до її обговорення можуть долучитися всі охочі.

Джерело: UNN

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»