• Посилання скопійовано

Мінекономіки хоче оновити порядок реєстрації потужностей

Мінекономіки оприлюднило проєкт змін до Порядку проведення державної реєстрації потужностей, ведення державного реєстру потужностей операторів ринку та надання інформації з нього заінтересованим суб’єктам

Мінекономіки хоче оновити порядок реєстрації потужностей

З метою отримання зауважень та пропозицій до проєкту наказу Міністерство економіки України оголошує про його публікацію на офіційному сайті Мінекономіки. 

Проєктом наказу передбачено:

1) приведення наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України від 10.02.2016 р. №39 «Про затвердження Порядку проведення державної реєстрації потужностей, ведення державного реєстру потужностей операторів ринку та надання інформації з нього заінтересованим суб’єктам» (далі – наказ), зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 12 березня 2016 року за №382/28512, у відповідність до вимог ч. 1 ст. 25 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»;

2) зменшення адміністративного навантаження та спрощення процедури державної реєстрації потужностей шляхом запровадження автоматичної державної реєстрації потужності (повідомлення про внесення змін, про припинення використання потужності) у разі формування та подання заяви через Єдиний державний веб-портал електронних послуг «Портал Дія» або інші державні електронні інформаційні системи. 

Електронну версію проєкту наказу розміщено на сайті Мінекономіки у розділі «Діяльність» в рубриці «Обговорення проектів документів» та «Регуляторна діяльність». Зауваження та пропозиції стосовно проєкту наказу та аналізу регуляторного впливу в письмовій та електронній формі просимо надавати протягом одного місяця з дня опублікування цього оголошення за такими адресами: 

Міністерство економіки України: 01008, м. Київ, вул. М. Грушевського, 12/2, е-mail: N.Shchyrova@me.gov.ua.

Державна регуляторна служба України: 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11, е-mail: mail@dkrp.gov.ua.

Джерело: Міністерство економіки України

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»