• Посилання скопійовано

Держземкадастр відновлює роботу: які послуги можна отримати?

Державний земельний кадастр відновлює роботу задля забезпечення надання в умовах воєнного стану нагальних адміністративних послуг

Держземкадастр відновлює роботу: які послуги можна отримати?

Урядовий портал повідомляє, що відсьогодні автоматизована система Державного земельного кадастру (АС ДЗК) відновлює роботу в умовах воєнного стану в Україні. Функціонування та ведення кадастрової системи здійснюватиметься з урахуванням постанови КМУ від 07.05.2022 р. №564 «Деякі питання ведення та функціонування Державного земельного кадастру в умовах воєнного стану», що передбачає створення необхідних умов для відновлення роботи ДЗК під час воєнного стану в Україні, впровадження механізму для захисту відомостей ДЗК від несанкціонованого втручання сторонніх осіб, захисту прав держави, фізичних та юридичних осіб під час внесення до ДЗК відомостей про об'єкти ДЗК та користування такими відомостями, у тому числі шляхом доступу до ДЗК.

Пропонуємо вам ознайомитися з детальною інформацією щодо основних змін у роботі АС ДЗК в умовах воєнного стану:

***

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»