• Посилання скопійовано

Унормування діяльності та держреєстрації громадських організацій: ухвалено законопроєкт

Уряд схвалив проект Закону «Про внесення змін до деяких законів України щодо унормування діяльності та державної реєстрації громадських організацій»

Унормування діяльності та держреєстрації громадських організацій: ухвалено законопроєкт

Тарас Мельничук розповів у своєму Телеграм-каналі про рішення Уряду, яке було прийнято під час засідання 27 вересня.

Схвалено проект Закону «Про внесення змін до деяких законів України щодо унормування діяльності та державної реєстрації громадських організацій».

Законопроектом пропонується чітко врегулювати на законодавчому рівні питання щодо запровадження можливості здійснення діяльності громадських організацій на підставі модельного статуту; скасування процедури набуття та підтвердження всеукраїнського статусу громадською організацією.

Також передбачено встановлення єдиної організаційно-правової форми для громадської організації; спрощення процедури проведення реєстрації громадських організацій та скорочення строку для проведення такої реєстрації.

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»