• Посилання скопійовано

Держмитслужба роз’яснила, як вносити зміни до митної декларації

Порядок внесення змін до митної декларації визначено пунктами 33 -- 38 Положення про митні декларації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів від 21.05.2012 р. №450.

Як роз’яснює у своєму листі Держмитслужба, внесення змін до митної декларації, яку вже прийнято митним органом, допускається до моменту завершення митного оформлення товарів, транспортних засобів комерційного призначення відповідно до заявленого митного режиму, а також протягом трьох років з дня завершення їх митного оформлення.

Зміни до МД може бути внесено шляхом:

-- подання у випадках, визначених Митним кодексом, декларантом або уповноваженою ним особою додаткової митної декларації та оформлення її митним органом;

-- заповнення й оформлення митним органом аркуша коригування за встановленою формою.

Для прийняття рішення по суті порушеного питання декларанту або уповноваженою ним особою необхідно звернутися до Київської регіональної митниці з відповідною заявою.

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»